Bereiding
- Schil de aardappelen. Kook de aardappelen in weinig water in 20-25 minuten gaar.
-
Bestrooi de vis van binnen en van buiten met peper en bestuif de vis met volkorenmeel.
-
Verwarm de margarine in een koekenpan met een anti aanbakbodem. Bak hierin de vis in ca. 15 minuten lichtbruin en gaar.
-
Maak de snijbonen schoon en snijd ze in ruiten.
-
Kook de snijbonen in weinig water in 10 minuten gaar.
-
Was de tomaatjes en halveer ze.
-
Verwarm de tomaatjes met de de tomatenblokjes en 100 ml water. Maak de saus op smaak met Provençaalse kruiden en peper.
-
Serveer de saus, aardappelen en snijbonen bij de vis.
Variaties
Vervang de schelvis door pangasiusfilet. De kruidenmix kun je makkelijk zelf maken. Kijk op onze pagina
met kruidenmixen hoe je dat doet.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.