Bereiding
- Verwarm het water.
-
Meng het meel, de bloem en gedroogde gist in een kom.
-
Voeg het lauwe water en de olie toe en kneed tot een soepel deeg. Laat het deeg afgedekt met een schone theedoek op een warme plaats 45 minuten rijzen.
-
Pel de uien en snijd in halve ringen. Fruit de uienringen in de margarine glazig.
-
Voeg de azijn, basterdsuiker, peper en wat tijm toe. Stoof de uien in 20 minuten gaar.
-
Verwarm de oven voor op 220 °C.
-
Rol het deeg uit tot een dunne lap en leg op een ingevette bakplaat.
-
Beleg het deeg met de uien.
-
Strooi de pijnboompitten erover en verdeel de geitenkaas erover.
-
Bak de pizza onderin de oven in 12-15 minuten gaar en lichtbruin.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Zachte geitenkaas:
Gebruik een schoon mes om wat uit het pakje te scheppen, dit voorkomt besmetting met gisten en schimmels. Bewaar de rest van de geitenkaas goed verpakt maximaal 4 dagen in de koelkast.
Gebruik geitenkaas in deze frisse bonensalade met appel.