Bereiding
- Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.
-
Meng de slasaus met de ketchup, yoghurt en azijn en meng dit door de nog warme rijst.
-
Laat de rijst afkoelen. Breng eventueel op smaak met extra azijn.
-
Maak de sperziebonen schoon en snijd door de helft.
- Kook de sperziebonen in weinig water in 10 minuten gaar, voeg naar 5 minuten de doperwten toe. Laat de groente afkoelen.
-
Kook het ei in 8-10 minuten hard en laat afkoelen.
-
Was de tomaten en halveer ze.
-
Was de radiccio.
-
Laat de tonijn uitlekken en verdeel de vis in stukjes.
-
Pel het ei en snijd in parten.
-
Bedek een schaal met de radiccio en schep de rijst erop.
- Garneer de rijst met de groente, tonijn en het ei.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.