Bereiding
- Kook de rijst gaar volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking. Laat de rijst afkoelen.
-
Kook de edamame volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking.
-
Maak de groente schoon.
-
Snijd de bleekselderij in smalle boogjes, de komkommer in blokjes en de sla eventueel in repen.
-
Was het stukje peper en snijd het in ringetjes.
-
Was de peterselie en knip de blaadjes klein.
-
Maak een dressing van azijn, de olie en peper.
-
Meng de dressing, de edamame, de bleekselderij, de komkommer, de ringetjes peper en de peterselie door de rijst.
-
Knip het vel nori in reepjes en strooi ze over de salade.
Variaties
In plaats van 1 nori-vel kun je 100 gram zeewiersalade (wakame). Meng dit door de rijst.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.