Bereiding
- Pel de ui en de knoflook en snijd klein.
-
Fruit de ui en de knoflook in de helft van de olie zacht.
-
Bak de tomatenpuree en de helft van de ras el hanout kort mee.
-
Voeg de rijst toe en bak mee tot alle korrels rood zijn.
-
Schenk er het water met het stukje bouillontablet bij en kook de rijst hierin in volgens de aanwijzingen op de verpakking gaar.
- Was de rest van de groente en snijd klein.
- Bak de aubergine met de rest van de ras el hanout in de rest van de olie zacht.
-
Voeg de broccoli en de tomaten toe met een paar lepels water en stoof de groente net gaar.
-
Spoel de kikkererwten af.
-
Meng de groente en de kikkererwten door de rijst en bak totdat alles warm is.
Variaties
De kruidenmix kun je makkelijk zelf maken. Kijk op onze pagina
met kruidenmixen hoe je dat doet.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Broccoli:
Ook lekker om deze Linzensoep met pittige groente eens te maken.