Bereiding
- Pers de sinaasappel uit.
-
Snijd het vanillestokje in de lengte open.
-
Breng het sinaasappelsap met het vanillestokje en wat kaneel aan de kook.
-
Was de rozijnen en laat ze 5 minuten in het sinaasappelsap trekken.
-
Was de pruimen, halveer ze en snijd de pit eruit.
-
Warm de pruimen 1 minuut mee in het sap.
-
Schraap de zwarte pitjes uit het vanillestokje en roer het door het sap. Verwijder het vanillestokje.
-
Laat het geheel afkoelen.
-
Verdeel het pruimenmengsel over 2 glazen coupes en schep de yoghurt erop.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.