Bereiding
- Maak de groente schoon.
-
Halveer de courgette. Schaaf de helften met een kaasschaaf of dunschiller in de lengte in dunne linten.
-
Halveer de aubergine in de lengte. Snijd de helften in stukken van 2 cm dik.
-
Snijd de paprika’s in repen.
-
Snijd de tomaten in stukjes.
-
Pel de ui en de knoflook en snijd het klein.
-
Snijd de kip in repen en bestrooi ze met peper.
-
Verwarm de olie en fruit hierin de ui met de knoflook glazig. Bak de stukken aubergine mee.
-
Voeg de blokjes tomaat, de linten courgette, wat Provençaalse kruiden en peper toe. Smoor de groente in 8-10 minuten gaar.
-
Kook ondertussen de macaroni in ruim water volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking.
-
Bak de kip in de hete margarine in 8 minuten gaar en bruin.
-
Serveer de kip en de macaroni bij de ratatouille.
Variaties
De kruidenmix kun je makkelijk zelf maken. Kijk op onze pagina
met kruidenmixen hoe je dat doet.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.