Bereiding
- Was de kropjes radicchio. Halveer de kroppen in de lengte. Snijd een stukje van de steelaanzet, maar zorg dat de bladen er aan blijven.
-
Bak de pijnboompitten in een droge koekenpan licht en laat ze op een bord afkoelen.
-
Verwarm de olie in de koekenpan en bak hierin de radicchio aan beide kanten in ca. 6 minuten goudbruin.
-
Druppel er de balsamicoazijn en de honing over.
-
Smoor de groente nog een paar minuten. Voeg eventueel wat peper toe.
-
Verdeel de warme groente over 2 borden en strooi de pijnboompitten erover.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.