Bereiding
- Maak de rabarber schoon en snijd de stelen in stukjes.
-
Kook de rabarber in 100 ml water in een paar minuten gaar. Laat de rabarber afkoelen.
-
Pureer de rabarber met het vocht en de suiker met een staafmixer.
-
Maak de aardbeien schoon. Houd 2 mooie aardbeien met een kroontje achter voor garnering.
-
Snijd de rest van de aardbeien in 4 partjes.
-
Verdeel de rabarber en de aardbeien over 2 hoge glazen.
-
Schenk er het bronwater bij, druppel wat citroensap in het glas en roer even door.
-
Snijd de achtergehouden aardbeien in en steek ze op de rand van het glas.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.