Bereiding
- Maak de groente schoon en snijd klein.
-
Kook de quinoa met het stukje bouillontablet volgens de aanwijzingen op de verpakking.
- Bak de ui en het komijnzaad in de helft van de olie tot het gaat geuren.
-
Roerbak de koolrabi en bleekselderij een paar minuten mee. Voeg de wortelen en courgette toe en roerbak de groente in 5-10 minuten verder gaar.
-
Bak de vleesreepjes in de rest van de olie gaar en lichtbruin. Strooi er wat peper en paprikapoeder over.
-
Schep het vruchtvlees van de avocado uit de schil en snijd in blokjes. Druppel er wat citroensap over.
-
Meng het vlees en de groente door de quinoa en warm goed door.
- Breng op smaak met citroensap en paprikapoeder. Verdeel de blokjes avocado erop.
Variaties
Varieer in groente. Kies voor restjes die je in huis hebt en groente uit het seizoen. Kijk op onze website voor meer informatie over seizoensproducten.
Gebruik in plaats van varkensvlees vegetarische roerbakreepjes.
Allergie-informatie
We
kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van
allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.