Bereiding
- Pel de ui en snijd hem in halve ringen.
-
Was de tomaatjes en snijd ze in vieren.
-
Was de koriander en snijd fijn.
-
Spoel de mix van bonen en mais af en laat uitlekken in een vergiet.
-
Verwarm de olie in een kleine pan en fruit de ui een paar minuten.
-
Voeg het komijnzaad toe en zet het vuur uit.
-
Voeg de tomaatjes, bonen en mais toe.
-
Doe de kwark in een schaaltje en bestrooi met de chilivlokken en de koriander.
-
Plaats een tortilla in de pan en verdeel er de helft van de kaas over.
-
Zet de pan op laag vuur en laat de kaas in een paar minuten smelten.
-
Verdeel de helft van het bonenmengsel over de helft van de tortilla, vouw de tortilla dicht, druk hem goed aan en verwarm hem een minuut aan beide kanten.
-
Leg de quesadilla op een bord en maak er zo nog één.
-
Snijd de quesadilla's in 4 punten en serveer ze met de kwarkdip.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.