Bereiding
- Laat de gelatine 5 minuten weken in ruim koud water.
-
Houd een paar mooie frambozen achter voor garnering. Pureer de rest van de frambozen grof.
-
Verwarm de frambozenpuree met de suiker en los daarin de goed uitgeknepen gelatine op.
-
Roer er de kwark door.
-
Bestrijk per persoon een kopje of vormpjes met een beetje margarine.
-
Schep het kwarkmengsel in de vormpjes en laat dit in de koelkast in ca. 2 uur opstijven.
-
Stort eventueel de kwarkpuddinkjes op schoteltjes en garneer ze met de achtergehouden frambozen.
Variaties
Gebruik als plantaardig alternatief voor gelatine agar agar. Volg de gebruiksaanwijzing op de verpakking.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.