Bereiding
- Schil de aardappelen en kook ze in een bodempje water in 20-25 minuten gaar.
-
Bestrooi de karbonades met wat peper.
-
Bak het vlees in de hete margarine in 15 minuten gaar en bruin.
-
Maak de spruitjes schoon en kook ze in weinig water in ca. 10 minuten gaar.
-
Ontpit de olijven en snijd ze klein.
-
Was de tomaat en snijd hem klein.
-
Smoor de olijven, de stukjes tomaat en de Provençaalse kruiden kort mee met de karbonades.
-
Neem het vlees uit de pan en voeg 100 ml water toe aan de olijven en tomaat. Breng dit aan de kook.
-
Serveer de saus, de spruitjes en de aardappelen bij het vlees.
Variaties
De kruidenmix kun je makkelijk zelf maken. Kijk op onze pagina
met kruidenmixen hoe je dat doet.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.