Materialen
Ovenschaal (2 liter), grill
Bereiding
- Giet de linzen af en meng met het laurierblad en de kruidnagels.
- Bereid de linzen volgens de aanwijzingen op de verpakking.
-
Maak de prei schoon en snijd in schuine stukken van 5 cm.
-
Kook de prei in weinig water in 4 minuten beetgaar.
-
Was de tomaat en snijd in blokjes.
-
Doe de prei met de tomaat in een ovenschaal.
-
Meng de geitenkaas met de yoghurt en verdeel dit over de groente.
-
Laat de kaas onder de grill lichtbruin kleuren.
-
Neem het laurierblad uit de linzen.
- Meng de olie door de linzen. Serveer de prei erbij.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.