Bereiding
- Maak de paprika schoon en snijd hem in blokjes.
-
Bak de paprika enkele minuten in de olie en laat dit afkoelen.
-
Snijd de worteltjes van de postelein. Was de postelein voorzichtig in ruim koud water. Laat de groente goed uitlekken.
-
Was de tomaatjes en halveer ze.
-
Pel het sjalotje en de knoflook.
-
Was de basilicum.
-
Pureer het sjalotje met de knoflook, 5 kerstomaatjes, de azijn, de paprikaolie en de basilicum tot een dressing. Maak op smaak met peper.
-
Spoel de linzen af en laat ze uitlekken. Meng de dressing en de groente erdoor.
-
Geef er brood bij.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.