Bereiding
- Pel de ui en knoflook en snijd klein.
- Maak de pompoen schoon en snijd in kleine stukjes.
- Was de salie en snijd fijn.
- Rooster de hazelnoten in een droge pan, laat even afkoelen en hak fijn.
- Kook de eieren in 8-10 minuten minuten hard.
- Verwarm het water en los het stuk bouillontablet erin op.
- Verwarm de olie en bak de ui en knoflook zacht.
- Voeg de granen toe en bak een minuut mee.
- Voeg de salie toe.
- Voeg het bouillonwater toe en kook de granen volgens aanwijzingen op de verpakking.
- Voeg de pompoenstukjes de laatste 10 minuten van de kooktijd toe en kook afgedekt met deksel.
- Haal de pan van de warmtebron. Roer de kaas er doorheen.
- Pel de eieren en snijd in stukken.
- Garneer de risotto met de hazelnoten en eieren en breng op smaak met peper.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.