Bereiding
- Maak de sjalot, de knoflook en de rode peper schoon.
-
Snijd de sjalot en de knoflook klein.
-
Verwijder van de peper de zaadlijsten en pitjes en snijd de peper in reepjes.
-
Schil het stukje gemberwortel en rasp het.
-
Fruit de sjalot, de knoflook, de gember, de koriander en de komijn in de olie zacht.
-
Voeg de helft van de peper, de bouillon en de kokosmelk toe en breng dit aan de kook.
-
Spoel de kikkererwten af en roer ze door de soep.
-
Kook de soep nog een paar minuten.
-
Verdeel de soep over 2 kommen en garneer met de rest van de reepjes peper.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.