Bereiding
- Kook de rijst gaar volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking.
-
Pel de ui en snijd hem klein.
-
Maak de Chinese kool schoon en snijd de kool in repen.
-
Snijd het stukje peper klein.
-
Fruit de ui in de helft van de olie zacht.
-
Verwarm de rest van de olie in een wok of braadpan en bak hierin de stukjes peper kort.
-
Voeg de Chinese kool toe en roerbak de kool op hoog vuur enkele minuten mee tot de groente is geslonken.
-
Maak de Chinese kool op smaak met de sojasaus.
-
Bak de gare rijst kort met de ui mee.
-
Strooi de cashewnoten over de rijst en geef de Chinese kool erbij.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.