Bereiding
- Was de kerstomaatjes en halveer ze.
-
Was de salie en snijd de blaadjes in reepjes.
-
Pel de knoflook en de ui en snijd ze fijn.
-
Breng een pan met ruim water aan de kook. Kook de pasta volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking. Bewaar wat kookvocht.
-
Verwarm de olie en bak hierin de ui, knoflook en salie zacht. Voeg wat peper en een snufje nootmuskaat toe.
-
Snijd de zalm in reepjes.
-
Roer de zuivelspread glad met de melk.
-
Doe de zalm en het roommengsel bij de gebakken ui en laat dit warm worden.
-
Voeg de spinazie in delen toe. Laat het tussendoor steeds slinken.
-
Voeg de tomaatjes toe en warm deze een minuut mee.
-
Meng de saus door de uitgelekte penne.
-
Maak de saus eventueel wat dunner met een scheutje kookvocht.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.