Bereiding
- Was de asperges en snijd de onderkant eraf.
-
Snijd de asperges schuin in stukken even lang als de penne.
-
Maak de bosuien schoon, snijd in drieën en halveer in de lengte.
-
Meng de asperges met de bosuien en schep de helft van de olijfolie erdoor.
-
Verwarm een pan en laat hierin de groente in 8-10 minuten gaar worden.
-
Kook de penne volgens de aanwijzingen op de verpakking. Vang wat van het kookvocht op.
-
Was de basilicum en hak met de walnoten fijn.
- Meng het notenmengesel met de kaas en rest van de olie. Voeg een paar lepels kookvocht van de penne toe tot het een saus wordt.
-
Meng de asperges met bosui en de walnotensaus door de penne.
Allergie-informatie
We
kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van
allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.