Bereiding
            
                - Was de asperges en snijd de onderkant eraf.
 - 
Snijd de asperges schuin in stukken even lang als de penne.  
 - 
Maak de bosuien schoon, snijd in drieën en halveer in de lengte. 
 - 
Meng de asperges met de bosuien en schep de helft van de olijfolie erdoor.
 - 
Verwarm een pan en laat hierin de groente in 8-10 minuten gaar worden.
 - 
Kook de penne volgens de aanwijzingen op de verpakking. Vang wat van het kookvocht op.
 - 
Was de basilicum en hak met de walnoten fijn.
 - Meng het notenmengesel met de kaas en rest van de olie. Voeg een paar lepels kookvocht van de penne toe tot het een saus wordt.
 - 
Meng de asperges met bosui en de walnotensaus door de penne.
 
            
        
	 
        
        
        
		
            Allergie-informatie
            
                
                    We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
                
                
            
        
	 
        
		
            Ingrediënten over?
            
                Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.