Bereiding
- Kook de penne in ruim water volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking.
-
Maak de groente schoon. Snijd de ui in snippers, de bleekselderij in boogjes, de champignons plakken en halveer de kerstomaatjes.
-
Verwarm de olie en roerbak hierin de ui en de bleekselderij enkele minuten.
-
Voeg de champignons en de gehalveerde tomaatjes toe met de oregano en wat peper en laat dit een paar minuten pruttelen.
-
Hak de walnoten grof en bak ze in een droge koekenpan licht.
-
Meng de groente door de pasta en strooi de walnoten erover.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.