Bereiding
- Warm de oven voor op 175 °C.
-
Laat het filodeeg onder een schone, vochtige theedoek ontdooien.
-
Leg 1 vel filodeeg op het aanrecht en bestrijk het dun met water.
-
Leg het tweede vel er op en bestrijk dit met de margarine.
-
Leg het deeg op de bakplaat en snijd het in repen.
-
Bestrooi het deeg dun met kaneel en poedersuiker.
-
Bak de repen in 3-5 minuten knapperig en lichtbruin.
-
Boen de sinaasappel schoon en snijd een dun stukje van de schil.
-
Pers de sinaasappel uit.
-
Breng het sinaasappelsap met het stukje sinaasappelschil en de kruidnagel tegen de kook aan.
-
Schil de peer, halveer hem en verwijder het klokhuis.
-
Pocheer de peer in het sap in ca. 10 minuten zacht.
-
Schik de peerhelften op 2 borden en leg de filorepen erbij.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.