Materialen
Keukenmachine of staafmixer
Bereiding
- Schil de pastinaak en snijd in plakken.
-
Snijd de ui klein.
-
Schil de gember en rasp fijn.
-
Fruit de ui in de hete olie glazig. Bak de gember en de komijn kort mee.
-
Voeg de pastinaak, water en stuk bouillontablet toe en breng dit aan de kook. Kook de pastinaak in 10 minuten gaar.
-
Was de salie en knip een deel in reepjes.
-
Bak de amandelen in een droge pan licht.
-
Pureer de soep met een staafmixer glad. Verdun de soep met de melk en breng op smaak met wat peper.
-
Verdeel de soep over de borden en garneer met salie en de amandelen.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.