Bereiding
- Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking.
-
Pel de ui en knoflook en snijd fijn.
-
Fruit de ui in de olie zacht.
-
Bak de ratatouillemix enkele minuten mee.
- Voeg de knoflook en tomatenblokjes toe en laat even sudderen.
-
Breek de walnoten in stukjes.
- Breng de groente op smaak met wat peper en Italiaanse kruiden en schep het door de pasta.
- Serveer de pasta met de walnoten.
Variaties
De
kruidenmix kun je makkelijk zelf maken. Kijk op onze pagina met kruidenmixen
hoe je dat doet.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.