Bereiding
- Meng het volkorenmeel met de yoghurt en kneed tot een soepel deeg. Laat het deeg afgedekt 15 minuten op een koele plaats rusten.
-
Snijd de kipfilet in repen, meng de harissa erdoor en was je handen. Laat de kip 15 minuten in de koelkast marineren.
- Verdeel het brooddeeg in 2 porties per persoon en druk ze plat.
-
Bak de stukken deeg één voor één in de droge pan in enkele minuten aan beide zijden gaar en lichtbruin.
-
Maak de groente schoon en snijd klein.
-
Was de kruiden en hak fijn.
-
Bak de kip in de hete olie gaar en lichtbruin.
-
Bak de groente kort mee. Breng het geheel op smaak met de kruiden en wat sumak.
-
Verkruimel de kaas erover en serveer het met het platbrood.
Variaties
Liever vegetarisch? Vervang de kip door vegetarische kipstukjes. De sambal kun je makkelijk zelf maken. Bekijk het recept
voor Sambal.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.