Bereiding
            
                - Rooster het sesamzaad in een droge koekenpan.
- 
Maak het bosuitje schoon en snijd het in ringen. 
- 
Verwijder van het stukje peper de pitjes en snijd de peper in smalle ringen. 
- 
Maak de paddenstoelen schoon en snijd ze in repen of plakjes.
- 
Bak het bosuitje met de paddenstoelen en de peper in de hete olie in een paar minuten gaar. 
- 
Roer er de zwarte bonensaus door en warm dit even mee. 
- 
Verdeel het over 2 borden en strooi het sesamzaad erover.
 
        
        
        
		
            Allergie-informatie
            
                
                    We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
                
                
            
        
	 
        
		
            Ingrediënten over?
            
                Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.