Bereiding
- Schil de aardappelen en kook ze in weinig water net gaar.
-
Maak de snijbonen schoon en snijd ze in snippers. Kook de snijbonen in weinig water 5 minuten.
-
Warm de oven voor op 175 °C.
-
Snijd de vis in repen en bestrooi ze met viskruiden of peper en wat paprikapoeder.
-
Maak de paprika schoon en snijd hem in blokjes.
-
Snijd de aardappelen in plakken.
-
Bestrijk een ovenvaste schaal met margarine.
-
Bedek de bodem van de schaal met ca. de helft van de plakken aardappel.
-
Schep hierop de uitgelekte snijbonen en de paprikablokjes.
-
Leg de repen vis erop en dek dit af met de rest van de plakken aardappel.
-
Meng de geraspte kaas met de verkruimelde beschuit en strooi dit over de aardappelen.
-
Laat het gerecht in de hete oven in 45 minuten gaar en goudgeel worden.
Variaties
De kruidenmix kun je makkelijk zelf maken. Kijk op onze pagina
met kruidenmixen hoe je dat doet.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.