Bereiding
- Maak de prei schoon en snijd in dunne ringen.
-
Snijd de paprika in stukjes.
-
Was de sla en laat goed uitlekken. Snijd eventueel klein.
-
Snijd de biet in partjes.
-
Klop een dressing van de olie, azijn en wat peper.
-
Verwarm wat van de margarine en smoor hierin de prei zacht.
-
Voeg de paprika en wat peper toe en warm dit goed door.
-
Klop de eieren los met de melk en wat peper.
-
Bak in de rest van de margarine per persoon 1 omelet.
-
Meng de bietjes en de dressing met de kropsla.
-
Vul de omeletten met het preimengsel en rol ze op. Snijd iedere omelet in 5 rolletjes.
-
Serveer de omeletrolletjes met de salade en brood.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.