Bereiding
- Maak de groente schoon.
-
Snijd de bosui in ringen, de andijvie in smalle repen en de champignons in plakken.
- Was de bladselderij en snijd klein.
-
Verwarm de helft van de margarine en bak hierin de helft van de bosui zacht.
-
Bak de champignons kort mee.
- Bak de rest van de bosuien in de rest van de margarine enkele minuten zacht. Voeg wat peper toe.
-
Klop de eieren los met de melk en roer er de selderij en wat peper door.
-
Schenk de eieren over de bosuien en strooi de kaas erover.
-
Bak de omelet op lage temperatuur tot het ei is gestold.
-
Voeg de andijvie aan de champignons toe en bak dit al roerend tot de andijvie is geslonken.
-
Snijd de omelet in punten en serveer de andijvie en het brood erbij.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.