Bereiding
- Kook de rijst gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking.
-
Maak de aubergines schoon en snijd ze in blokjes. Bestrooi ze royaal met Italiaanse kruiden.
-
Pel de uien en de knoflook en snijd klein.
-
Snijd de tofu in kleine blokjes en bestrooi met peper.
-
Fruit de ui en de knoflook in de margarine zacht. Schep de helft eruit en houd dit apart.
-
Roerbak de tofu en de blokjes aubergine enkele minuten mee met de rest van het uienmengsel.
-
Verwarm de tomatenblokjes mee. Breng het mengsel op smaak met peper.
-
Hak de walnoten grof.
-
Meng de walnoten en de achtergehouden ui door de rijst.
- Serveer het auberginemengsel op de rijst.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je
gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of
raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Tofu:
Bewaar een stuk tofu afgedekt in de originele verpakking maximaal 2 dagen in de koelkast. Maak tofu ook eens verrassend met een paneerlaagje en een bite. Vries eventueel tofu in. Het is dan nog 3 maanden houdbaar.