Bereiding
- Maak de ui en prei schoon. Snijd de ui in snippers en de prei in ringen.
-
Maak de Chinese kool schoon en snijd in repen.
-
Was de taugé en laat uitlekken in een zeef.
-
Snijd de kipfilet in blokjes en was je handen.
-
Bereid de noedels volgens de aanwijzingen op de verpakking.
-
Verwarm de helft van de olie en roerbak hierin de Chinese kool in 8-10 minuten gaar.
-
Verhit de rest van de olie en roerbak hierin de kip met peper in 5 minuten gaar en lichtbruin.
-
Bak de ui en de prei enkele minuten mee met de kip.
-
Voeg de uitgelekte noedels en de taugé toe en roerbak dit mee tot alles heet is.
-
Was de koriander en hak grof.
-
Maak het gerecht op smaak met citroensap en ketjap manis.
-
Strooi de koriander erover en serveer de Chinese kool erbij.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je
gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of
raadpleeg onze Kies
Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Koriander:
Wikkel de rest van de koriander in 2 velletjes nat keukenpapier. Bewaar de koriander onderin de koelkast. De kruiden zijn nog ongeveer 4 dagen houdbaar. De koriander is erg lekker in deze eiercurry.