Bereiding
- Rooster het sesamzaad in een droge pan lichtbruin.
-
Was de komkommer en halveer in de lengte. Snijd de komkommer in dunne plakjes.
-
Maak de bosui schoon en snijd in ringen.
-
Meng de bosui en wat azijn door de komkommer en laat marineren.
-
Maak de prei en de paprika schoon. Snijd de prei in dunne ringen en de paprika in blokjes.
-
Snijd de peper in reepjes.
-
Snijd de kip in blokjes en bestrooi ze met peper en gemberpoeder.
-
Kook de noedels volgens de aanwijzingen op de verpakking.
-
Verwarm de olie en bak hierin de kip lichtbruin. Pers er het teentje knoflook boven uit.
-
Voeg de paprika, peper en de prei toe en stoof het geheel in 5 minuten gaar.
-
Was de taugé in een vergiet.
-
Laat de gare noedels uitlekken.
-
Schep de taugé en de noedels door het kipmengsel en laat het geheel op hoog vuur goed heet worden.
-
Strooi het sesamzaad erover en serveer de komkommersalade erbij.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.