Bereiding
- Kook de noedels volgens de aanwijzingen op de verpakking.
-
Pel de sjalotten en snijd in parten.
-
Pel de knoflook en snijd klein.
-
Schil de gember en rasp fijn.
- Laat de tofu uitlekken en snijd in blokjes.
- Bestrooi de tofu met wat peper en meng met de sjalotten, knoflook en gember. Laat dit even staan.
- Was de witte kool en taugé.
-
Verwarm de helft van de olie en bak hierin de tofu met sjalotten, knoflook en gember tot het gaat geuren.
- Voeg de honing, ketjap en een scheutje water toe en laat nog enkele minuten bakken.
-
Roerbak de witte kool met de kerrie in de rest van de olie.
- Bak de laatste minuut de taugé mee en meng de noedels erdoor. Schep de tofu erop.
Variaties
Vervang de tofu door tempé.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.