Bereiding
- Was de mosselen en verwijder kapotte mosselen, hele zware exemplaren en mosselen die open blijven staan.
-
Schil de gember en rasp fijn.
- Was de rode peper, verwijder eventueel een deel van de pitjes en snijd de peper in reepjes.
-
Pel de ui en de knoflook en snijd klein.
-
Schil de rettich en rasp grof.
-
Was de appel en schaaf de parten in dunne plakjes. Druppel er wat citroensap over.
-
Schep de appel door de rettich en breng de groente op smaak met de yoghurt en wat citroensap.
-
Verwarm de olie en fruit hierin de geraspte gember, ui en knoflook.
-
Voeg de peper en mosselen toe en schenk er het water bij. Kook de mosselen op hoge stand 8-10 minuten tot de schelpen open zijn. Verwijder ongeopende schelpen.
-
Was de peterselie en snijd klein. Strooi de peterselie over de mosselen.
- Serveer de rettichsalade en het stokbrood erbij.
Allergie-informatie
We
kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van
allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.