Bereiding
- Maak de snijbonen schoon en snijd ze in ruiten.
-
Kook de snijbonen in een bodempje water in ca. 10 minuten gaar.
-
Laat de mosselen uitlekken.
-
Was de bosuitjes en snijd ze in ringen.
-
Boen de sinaasappel schoon en rasp wat van de schil. Schil de sinaasappel en snijd in blokjes.
-
Snijd het teentje knoflook klein.
-
Verwarm in een wok of braadpan de margarine en bak hierin de mosselen enkele minuten.
-
Bak de bosuitjes en de knoflook kort mee.
-
Voeg de wat geraspte sinaasappelschil en de blokjes sinaasappel toe. Maak op smaak met wat peper.
-
Rooster het brood lichtbruin en snijd het in repen. Geef de snijbonen en het brood bij de mosselen.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.