Bereiding
- Pel de ui en knoflook en snijd klein.
-
Was de kruiden en snijd ze grof.
-
Was de groente en snijd in stukken.
-
Schil de aardappelen en snijd ze in stukken.
-
Bak de ui en knoflook in de olie een paar minuten zacht.
-
Voeg de groente toe en bak deze even mee.
-
Voeg de aardappelen, tomatenblokjes, kruiden, pasta, bouillontablet en water toe en breng dit aan de kook.
-
Kook de soep 10 minuten. Proef of de pasta en aardappelen gaar zijn.
-
Spoel de bonen af.
-
Voeg de bonen toe en warm in de soep mee.
- Garneer met de kaas en serveer eventueel met geroosterd volkorenbrood.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.