Bereiding
- Kook de mie in ruim water volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking.
-
Maak de groente schoon.
-
Verdeel de broccoli in roosjes, schil de stelen en snijd ze in stukjes.
-
Snijd de bosuitjes in ringen.
-
Hak de pinda’s grof.
-
Bak de varkensvleesreepjes in de hete olie met de sambal lichtbruin.
-
Voeg de broccoli toe en smoor dit in een paar minuten met het vlees gaar.
-
Laat de mie goed uitlekken.
-
Voeg de bosui en de mie toe aan het vlees-broccolimengsel.
-
Maak het gerecht op smaak met de ketjap en strooi voor het serveren de gehakte pinda’s erover.
Variaties
De sambal kun je makkelijk zelf maken. Bekijk het recept
voor Sambal.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.