Bereiding
- Kook de mie in ruim water volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking.
-
Maak de groente schoon.
-
Verdeel de broccoli in roosjes, schil de stelen en snijd ze in stukjes.
-
Snijd de bosuitjes in ringen.
-
Hak de pinda’s grof.
-
Bak de varkensvleesreepjes in de hete olie met de sambal lichtbruin.
-
Voeg de broccoli toe en smoor dit in een paar minuten met het vlees gaar.
-
Laat de mie goed uitlekken.
-
Voeg de bosui en de mie toe aan het vlees-broccolimengsel.
-
Maak het gerecht op smaak met de ketjap en strooi voor het serveren de gehakte pinda’s erover.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.