Bereiding
- Pel de ui en de knoflook en snijd ze klein.
-
Maak de peper en de paprika´s schoon. Snijd de peper in ringen en de paprika´s in repen.
-
Fruit de ui en de knoflook met de Mexicaanse kruiden in de olie zacht.
-
Doe de kidneybonen en zwarte bonen in een vergiet en spoel ze af.
-
Meng de bonen, de peper, paprika en de tomatenblokjes door het uienmengsel, breng aan de kook en laat het 10 minuten koken.
-
Was de koriander en hak het klein.
-
Meng de geraspte kaas door de yoghurt.
-
Roer de koriander door de bonen. Schep het yoghurtmengsel aan tafel op de bonen.
Variaties
De kruidenmix kun je makkelijk zelf maken. Kijk op onze pagina
met kruidenmixen hoe je dat doet.
Ingrediënten over?
Koriander
Wikkel de rest van de koriander in velletjes nat keukenpapier. Bewaar de koriander onderin de koelkast. De kruiden zijn nog ongeveer 4 dagen houdbaar.
Gebruik de rest van de koriander in een saus bij een tofuburger.