Bereiding
- Verwijder de pitten van de meloen en steek er met een meloen- of aardappelbolletjeslepel of ronde theelepel zoveel mogelijk bolletjes uit of snijd het vruchtvlees in kleine blokjes.
- Was de sinaasappel en rasp wat van de schil.
-
Schil de sinaasappel en snijd de partjes uit de vliezen. Vang het sap op.
-
Snijd de gemberbolletjes heel fijn.
-
Meng het opgevangen sinaasappelsap met de gember en de geraspte sinaasappelschil.
-
Schep de sinaasappelpartjes voorzichtig door de meloenbolletjes.
- Druppel de saus erover.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.