Bereiding
- Verwijder de bladeren van de
maiskolven en trek draden eraf.
-
Was de maiskolven.
- Was de limoen, rasp de schil en pers het sap uit.
-
Meng dit samen met de olie en specerijen in een kom.
-
Bestrijk hier een kwastje de maiskolven mee.
-
Bereid de groente in de airfryer op 185 °C in 10-15 minuten. Draai halverwege om.
- Was de peterselie, snijd fijn en garneer de maiskolven ermee.
Extra informatie
Bekijk in deze video hoe je stap voor stap dit gerecht uit de airfryer maakt.
Variaties
De ras el hanout kun je makkelijk zelf maken. Kijk op onze pagina
met kruidenmixen hoe je dat doet.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.