Bereiding
- Maak de groente schoon. Snijd de ui klein, de venkel in reepjes en de courgette in blokjes.
-
Kook de macaroni volgens de aanwijzingen op de verpakking.
- Bak de ui in de margarine zacht.
- Voeg de groente toe en breng op smaak met peper, paprikapoeder en Provençaalse kruiden.
- Stoof het geheel met een scheutje water in 10 minuten gaar.
-
Meng de tahin door de groente.
- Voeg de macaroni toe en warm het geheel goed door.
- Strooi er de geraspte kaas over.
Variaties
Ook lekker met andere notenpasta, zoals amandelpasta of pindakaas. De Provençaalse kruidenmix kun je makkelijk zelf maken. Kijk op onze pagina
met kruidenmixen hoe je dat doet.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.