Bereiding
- Kook de macaroni in ruim water volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking.
-
Maak de ui, de paprika’s en de tomaten schoon. Snijd de ui in snippers en de paprika’s en tomaten in blokjes.
-
Fruit de ui zacht in 1 eetlepel margarine. Bak de tomatenpuree even mee.
-
Voeg de blokjes paprika en tomaat met peper, wat paprikapoeder en een scheutje water toe en smoor de groente in 10 minuten gaar.
-
Dep de tofu goed droog. Snijd de tofu in blokjes en bestrooi ze met paprikapoeder. Bak de tofu in de rest van de margarine bruin.
-
Pureer de groente met een staafmixer of in de keukenmachine.
-
Was de basilicum en knip het klein.
-
Warm de saus weer door en maak hem op smaak met basilicum.
-
Meng de saus en de tofu door de macaroni en strooi er aan tafel de kaas over.
Allergie-informatie
Lees het etiket voor het gebruik van margarine.
Ingrediënten over?
Tofu:
Bewaar een stuk tofu afgedekt in een schaaltje met water maximaal 2 dagen in de koelkast. Gebruik de rest van de tofu met een ananassalsa.
Vries eventueel tofu in. Het is dan nog 3 maanden houdbaar.