Bereiding
- Kook de macaroni in ruim water volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking.
-
Maak de ui, de paprika’s en de tomaten schoon. Snijd de ui in snippers en de paprika’s en tomaten in blokjes.
-
Fruit de ui zacht in 1 eetlepel margarine. Bak de tomatenpuree even mee.
-
Voeg de blokjes paprika en tomaat met peper, wat paprikapoeder en een scheutje water toe en smoor de groente in 10 minuten gaar.
-
Dep de tofu goed droog. Snijd de tofu in blokjes en bestrooi ze met paprikapoeder. Bak de tofu in de rest van de margarine bruin.
-
Pureer de groente met een staafmixer of in de keukenmachine.
-
Was de basilicum en knip het klein.
-
Warm de saus weer door en maak hem op smaak met basilicum.
-
Meng de saus en de tofu door de macaroni en strooi er aan tafel de kaas over.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.