Bereiding
- Kneus de komijnzaadjes in een vijzel of kom.
-
Meng het komijnzaad en de olie door de yoghurt.
-
Maak de kool schoon en snijd de stronk eruit. Schaaf de kool in hele dunne slierten.
-
Meng de yoghurtdressing erdoor en voeg eventueel wat peper toe. Laat de dressing op een koele plaats minimaal een uur intrekken.
- Verwarm de oven voor op 175 °C.
-
Was de kruiden en knip ze klein.
-
Splits de eieren. Klop de eiwitten tot het in pieken omhoog blijft staan.
-
Klop de eidooiers in een andere kom lichtgeel en schuimig.
-
Roer de zuivelspread los met de melk en voeg de kruiden toe.
-
Klop het mengsel door de dooiers en spatel dit luchtig door de eiwitten.
-
Schep het mengsel in een ovenvaste schaal en laat het iets onder het midden van de oven in 15-18 minuten rijzen en gaar worden.
-
Serveer de koolsalade en het brood erbij.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.