Bereiding
- Was de linzen en kook ze in ruim water in 20 minuten gaar.
-
Snijd de pistoletjes open.
-
Pel de knoflook en pers het teentje boven een kommetje uit. Roer er de helft van de olie en tijm door.
-
Bestrijk de snijvlakken van de pistoletjes met het knoflookmengsel.
-
Verwarm de grillpan. Rooster de halve pistoletjes in de grillpan lichtbruin.
-
Bak de roerbakgroente in de rest van de olie in een soeppan enkele minuten.
-
Voeg de uitgelekte linzen, tomatenblokjes, het water en bouillontablet toe en breng dit aan de kook.
-
Laat de soep een paar minuten zacht koken.
-
Breng de soep op smaak met wat peper en serveer er de broodjes bij.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.