Bereiding
- Was de linzen en kook ze in ruim water met het laurierblad en de peperkorrels in ca. 20 minuten gaar.
-
Maak de groente schoon.
-
Snijd de ui en de knoflook klein.
-
Halveer de courgette en de aubergine in de lengte en snijd de helften in plakken.
-
Snijd de tomaten in parten en de paprika in flinke blokjes.
-
Fruit de ui en de knoflook glazig in de olie.
-
Voeg de rest van de groente toe met wat Provençaalse kruiden. Smoor de groente in 20 minuten gaar.
-
Geef de linzen bij de groente en verkruimel de geitenkaas erover.
Ingrediënten over?
Verse geitenkaas:
Gebruik een schoon mes om wat uit het pakje te scheppen. Dit voorkomt besmetting met gisten en schimmels. Bewaar de rest van de geitenkaas goed verpakt maximaal 4 dagen in de koelkast. De rest van de geitenkaas is erg lekker in deze stamppot met spitskool en walnoten.