Bereiding
- Was de linzen en kook ze in ruim water met het laurierblad en de peperkorrels in ca. 20 minuten gaar.
-
Maak de groente schoon.
-
Snijd de ui en de knoflook klein. Halveer de courgette en de aubergine in de lengte en snijd de helften in plakken. Snijd de paprika in blokjes en de tomaat in parten.
-
Fruit de ui en de knoflook glazig in 1 eetlepel margarine.
-
Voeg de rest van de groente toe met de tomatenblokjes en wat Provençaalse kruiden. Smoor de groente in 15 minuten gaar.
-
Bak de stukjes kabeljauw in de rest van de margarine in ca. 8 minuten gaar en bruin.
-
Leg de vis op borden en geef de linzen en de ratatouille er bij.
Variaties
De kruidenmix kun je makkelijk zelf maken. Kijk op onze pagina
met kruidenmixen hoe je dat doet.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.