Bereiding
- Bereid de linzen volgens de aanwijzigingen op de verpakking.
-
Pel de ui en snijd klein.
- Maak de peper schoon een snijd klein.
-
Fruit de ui met de kerrie en het komijnzaad in de olie. Voeg de peper, kokosmelk en tomatenblokjes toe en laat de saus 10 minuten koken.
-
Maak de broccoli schoon. Verdeel de groente in roosjes, schil eventueel de stelen en snijd in stukjes.
-
Kook de broccoli in weinig water in 4 minuten gaar.
-
Schep de linzen door de saus en serveer de broccoli erbij.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.