Bereiding
- Was de aardappelen, rasp ze fijn en druk het vocht eruit.
-
Maak de bosui schoon en snijd in dunne ringen.
-
Voeg de bosui, de bloem, het bakpoeder en wat peper toe aan de aardappelen.
-
Was de wortel en schaaf er met een dunschiller, mandoline of kaasschaaf krullen van.
-
Doe de wortelkrullen in een kommetje en voeg 2 eetlepels citroensap toe.
-
Was de peterselie en snijd het fijn.
-
Vorm het aardappelmengsel tot 8 bollen. Druk deze uit tot platte koekjes.
-
Verhit een eetlepel olie in een koekenpan en bak de aardappelkoekjes aan beide kanten 5 minuten tot ze gaar en goudgeel zijn.
-
Serveer de aardappelkoekjes met een lepel kwark en verdeel daarover de sumak, de peterselie en de wortel.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.