Bereiding
- Maak de groente schoon.
-
Snijd de venkel in dunne parten en de helft van de ui in parten. Snijd de wortel in repen.
-
Druppel een beetje olie over de groente.
-
Grill de groente in een hete grillpan in 10 minuten gaar en lichtbruin.
-
Snijd de rest van de ui klein en bak in de rest van de olie glazig. Pers de knoflook erboven uit.
-
Voeg de tomatenblokjes, wat peper en basilicum toe. Laat de saus 10 minuten op lage warmtebron inkoken.
-
Kook de lasagne volgens de aanwijzingen op de verpakking.
-
Hak de walnoten grof.
-
Maak laagjes van lasagnebladen, saus en gegrilde groente.
- Garneer met walnoten en geraspte kaas.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.